Selasa, 07 Februari 2012

AVG Antivirus Internet Security 2012 Pro Edition Full Keygen

Full Version
AVG Antivirus Internet Security adalah salah satu antivirus yang paling terkenal,dan belum lama ini mengeluarkan versi terbarunya yaitu AVG Antivirus Internet Security 2012 dan yang saya share di postingan ini adalah yang versi Pro Edition jadi ada kelebihannya dibandingkan yang free edition.

menurut saya tampilan dari AVG Antivirus Internet Security 2012 Pro Edition tidak berbeda jauh dari versi tahun sebelumnya,hanya sedikit lebih simple,yang memungkinkan memiliki kinerja lebih baik.

dan berikut ini beberapa pengembangan avg dari versi sebelumnya berdasarkan sember dari official site nya :

NEWS, FIXES & IMPROVEMENTS IN VERSION 2012:
* AntiRootkit: Improved detection of new variants of Alureon rootkit.
* AntiSpam: Added IPv6 support in AntiSpam update.
* Core: More flexible virus definitions.
* Core: Improved heuristic detection.
* Core: Optimization of "Scan files referred in registry" in Resident Shield.
* Core: Fixed crash during scan of registry.
* Core: Polymorphic malware detection methods have been optimized.
* Core: Some false alarms removed.
* Documentation: Instructions on fixing the most frequent technical issues have been added to chapter Troubleshooting in Help.
* Firewall: Added support for NTFS volumes mounted as directories.
* Firewall: Firewall settings lists' items can be selected by the space key.
* Firewall: Fixed displaying ask dialogs for communication of 32-bit applications on 64-bit operating systems.
* General: Added reset button for Anti-Spam statistics.
* General: Extended statistics of SharePoint document scanner component.
* General: Extended statistics of VSAPI and antivirus transport agents components.
* General: Added posibility to switch off scan of outbound emails in VSAPI plug-in.
* General: Added support for Anti-Rootkit exceptions.
* General: AVG products allow sound notifications for specific alerts.
* Kernel: End of MS Outlook 2000/2002 support.
* Kernel: Fixed issue with Resident Shield exclusion list when Kerio mail server is installed.
* Outlook: Fixed compatibility issue with Alt-N Outlook Connector.
* Setup: Setup will ask for restart if the installation of Microsoft redistributables requires it.
* Setup: Fixed incorrect registry rights in Firewall installation.
* Setup: Kaspersky Internet Security 2011 is detected as conflicting application.
* Safe Search: Fixed crash in Google Chrome when BitDefender TrafficLight is enabled.
* Safe Search: Fixed LinkScanner crash during common browsing.
* Safe Search: Optimization for framesets implemented.
* Setup: Fixed crash when saving log files in setup.
* Setup: Fixed issue with detection of competitive products.
* Toolbar: Toolbar introduces a new feature for private browsing.
* Update: Last update time displayed in AVG user interface changes only if the update was successful.
* User Interface: Several components were grouped together to reduce number of components in overview.
* User Interface: Fixed handling of duplicates in Resident Shield exceptions list.
* User Interface: Added default settings for advanced "Identity Protection settings" dialog.
* User Interface: Fixed notification about logged in users in restart request dialog.
Link download  :



Serial and keygen(working until 2018) :



Password(if needed): sofshare.blogspot.com
Full Version

10 komentar:

gan keygennya ke detect virus ama avira ane. trus gmana donk gan???

kalo keygen.kebanyakan emang di anggap virus bro,tapi itu cuma fake alert doang qo gan,ga bahaya,ane udah test,

key gen nya ada bokep nya bro ?hahha

nikmatin aja broo,keygen BB++,haha

bos ini kok download keygen nya masuk media fire cuma ada tulisan upload??
saya bingung euyy o_O

link udah di fix,thanks infonya ;)

gan, keygenya di pake pas kapan? apa pas hari avgnya abism baru kita pake?

ya ga apa apa tunggu suruh masukin keynya,atau bisa langsung juga,cari aja menu untuk masukin serial keynya,soalnya saya ga make ini,jadi kurang tau ;)

gan apa bedanya AVG anti-virus ama AVG internet-security?

gan kalo udh punya AVG internet-security nya, pke serial keygen ini bisa ga?

Poskan Komentar

Sebelum berkomentar atau bertanya harap baca terlebih dahulu Tips Mendownload dan berkomentar di sofshare