Sabtu, 01 September 2012

AVG Internet Security 2013 Full Serial Number

Full Version





Sebelumnya saya pernah share Bitdefender 2013 dan Kaspersky 2013,nah kini giliran AVG internet security versi tahun 2013 yang saya share,berbeda dengan Bitdefender dan Kaspersky yang tidak terlalu tampak perbedaan di tampilannya,AVG 2013 ini bisa dibilang jauh berbeda denga AVG 2012,tampilannya lebih terlihat user friendly dan elegant,kalau masalah tambahan-tambahan fitur tentang urusan malware dan kawan-kawan,AVG pasti terus menambah performanya agar tetap menjaga PC kita tetap aman.






Link Download :

Download AVG Internet Security 2013 Full Serial Number (108MB)

Features


  • AntiRootkit: Improved detection of new variants of Alureon rootkit.
  • AntiSpam: Added IPv6 support in AntiSpam update.
  • Core: More flexible virus definitions.
  • Core: Improved heuristic detection.
  • Core: Optimization of “Scan files referred in registry” in Resident Shield.
  • Core: Fixed crash during scan of registry.
  • Core: Polymorphic malware detection methods have been optimized.
  • Core: Some false alarms removed.
  • Documentation: Instructions on fixing the most frequent technical issues have been added to chapter Troubleshooting in Help.
  • Firewall: Added support for NTFS volumes mounted as directories.
  • Firewall: Firewall settings lists’ items can be selected by the space key.
  • Firewall: Fixed displaying ask dialogs for communication of 32-bit applications on 64-bit operating systems.
  • General: Added reset button for Anti-Spam statistics.
  • General: Extended statistics of SharePoint document scanner component.
  • General: Extended statistics of VSAPI and antivirus transport agents components.
  • General: Added posibility to switch off scan of outbound emails in VSAPI plug-in.
  • General: Added support for Anti-Rootkit exceptions.
  • General: AVG products allow sound notifications for specific alerts.
  • Kernel: End of MS Outlook 2000/2002 support.
  • Kernel: Fixed issue with Resident Shield exclusion list when Kerio mail server is installed.
  • Outlook: Fixed compatibility issue with Alt-N Outlook Connector.
  • Setup: Setup will ask for restart if the installation of Microsoft redistributables requires it.
  • Setup: Fixed incorrect registry rights in Firewall installation.
  • Setup: Kaspersky Internet Security 2011 is detected as conflicting application.
  • Safe Search: Fixed crash in Google Chrome when BitDefender TrafficLight is enabled.
  • Safe Search: Fixed LinkScanner crash during common browsing.
  • Safe Search: Optimization for framesets implemented.
  • Setup: Fixed crash when saving log files in setup.
  • Setup: Fixed issue with detection of competitive products.
  • Toolbar: Toolbar introduces a new feature for private browsing.
  • Update: Last update time displayed in AVG user interface changes only if the update was successful.
  • User Interface: Several components were grouped together to reduce number of components in overview.
  • User Interface: Fixed handling of duplicates in Resident Shield exceptions list.
  • User Interface: Added default settings for advanced “Identity Protection settings” dialog.
  • User Interface: Fixed notification about logged in users in restart request dialog.

Full Version

28 komentar:

gan, file nya corupt tuh rugi dah donlot sampe 100mb++

avg manjur juga sebagai antivirus, namun saya terlanjur memakai MCAfee :)

coba baca pesan errornya corrupt di part berapa?,mungkin corruptnya saat proses download,soalnya udah banyak yang download ga ada yang complain filenya corrupt

Dasar Admin TOLOL! udah dibilang filenya Corupt juga masih aja ngotot dasar admin Bocah! Tolol! Sampah!

@Anonim yang marah-marah : gw udah download dan fileny bisa diinstal,lagian lu download disini bayar berapa sih,udah dikasih gratis juga marah-marahnya udah kayak bayar jutaan beli nih software

Serialnya beneran bisa gak neh sob,sementara ane masih pake avast

mobilepc2.blogspot.com/2012/09/Avast-internet-security-7.0.1466-aktif-hingga-2050.html

gan emang firewallnya ga bisa aktif ya?

thanks gan buat sharenya

makasih buat agan yang udah share...!!!!

Saya udah download n instal di pc.sukses!di karenakan baru belajar ng blog saya share artikel ini.tp blum minta izin.mohon maklum

gan ini bisa buat os win 7 64 n 32 bit kan ?

file nya nggak bisa di download nih yg kedua

makasih gan, dah bisa . bisa di download downloadnya satu persatu brow.

Thanks to all comentator...!
kaburrrrrrrrrrrrrrrrrrrr...!

yang avira makasih gan....pertama sempet gagal install tapis setelah download semua baru bisa dan sukses...

makasih gan,ane download yang avira..pertama pass instal gagal terus tapi setelah ke download semua, sekarang dah sukses gan...

gan AVGnya bisa di update gk..?

mohon pencerahannya..

buat para downloader ojo marah2,yg namanya gratisan ya harap maklum.
klo mau yg okee tenan yo tuku,wes kere neko2 lg.
thank,s.

gan makasih banget nih..buat anak mahasiswa sangat berarti,thanks ya

tahun 2013 sebentar lagi, kini software AVGnya sudah muncul yang baru untuk tahun mendatang
keren ni, ijin download mas
terima kasih

TERIMA KASIH SHARENYA BRO...NUMPANG SEDOT YA...

Mantab gan ulasannya
^.^

Download Gratis Antivirus AVAST!
http://www.avast.com/get/7GVtqhLB

Poskan Komentar

Sebelum berkomentar atau bertanya harap baca terlebih dahulu Tips Mendownload dan berkomentar di sofshare