Rabu, 19 September 2012

Pro Evolution Soccer 2013 - PCGame Full Reloaded

Full Version

Kick off for thrilling soccer matches on the pitch with PES 2013: Pro Evolution Soccer. Experience the excitement and heart-racing action of the world's most popular sport on your PlayStation 3. Jump onto the pitch and compete against some of the top players in the sport thanks to the inclusion of the UEFA Champion's League and Copa Santander Libertadores. Vie for glory against many of soccer's prolific personalities with the lifelike player models that have been upgraded to feature movements to appear more like the real-life players. Dribble and pass with more freedom than ever, and go up against top goalkeepers that are more true-to-life than ever before with improved animations, logic and responses. Take advantage of precise offensive and defensive controls to fire electric shots, execute pinpoint passes or to sway the momentum with strategic defensive stops and turnovers. Connect to and interact with other players thanks to the enhanced MyPES platform that links all online and offline gamers. At kickoff, do you want to be standing on the sidelines, or dominating the pitch?

Features:


  • PES FullControl: players will be giving greater freedom over ball control and the way players receive and trap the ball has been improved. For the first time players will be given the option to take manual control over their shots. Dribbling speed has been slowed to keep it more realistic, but using R2 will allow players to add “various styles to their close control”.
  • Player ID: Players are more recognisable in PES 2013, having signature attributes, skills and tricks. The intention is to make individual players feel unique and easily identifiable on the pitch. This also extends to the behaviour of goal keepers.
  • ProActive AI: PES 2013 promises to balance games even more. Teams will have greater organization in defence and attack, and will respond more quickly when they gain or lose possession.






MINIMUM SYSTEM REQUIREMENTS:
Windows XP SP3, Vista SP2, 7
Intel Pentium IV 2.4GHz or equivalent processor
1GB RAM
8GB free hard disk space
4x DVD-ROM Drive
DirectX 9.0c compatible video card. 128MB Pixel Shader 3.0 (NVIDIA GeForce 6200 / ATI Radeon X1300 / Intel HD Graphics 2000/3000)
DirectX 9.0c compatible sound card
DirectX 9.0c or higher (included on Disc)
Multiplayer: TCP/IP 192 kbps or higher
Windows compatible keyboard
800 x 600 monitor resolution

RECOMMENDED SYSTEM REQUIREMENTS:
Windows XP SP3, Vista SP2, 7
Intel Core2 Duo 2.0GHz or equivalent processor
2GB RAM
8GB free hard disk space
8x DVD-ROM Drive
DirectX 9.0c compatible video card. 512MB Pixel Shader 3.0 (NVIDIA GeForce 7900 or AMD/ATI Radeon HD2400 or better)
DirectX 9.0c compatible sound card
DirectX 9.0c or higher (included on Disc)
Multiplayer: TCP/IP Broadband Internet connection
Windows compatible USB Gamepad
1280 x 720 monitor resolution

SUPPORTED CHIPSETS:
NVIDIA – GeForce GTX550Ti, GTX470, GTX285, 9800, 8800, 8600, 7950, 7900, 7800, 7300, 6800, 6600, 6200
AMD/ATI – Radeon HD 6870, HD5850, HD5770, HD4870, HD4650, HD3870, HD2600, HD2400, X1900, X1650, X1600, X1300
Intel – HD Graphics 2000, HD Graphics 3000

It may be necessary to update your hardware drivers before playing.
Laptop versions of these cards may work but are NOT supported.

atau bisa cek kemampuan PC sobat di sini

http://www.systemrequirementslab.com/cyri/intro.aspx



CEK SETIAP LINK SEBELUM MENDOWNLOAD

Link Download (Indowebster) :

Download  Pro Evolution Soccer 2013 - PCGame Full Reloaded  (4,5GB)

Link Download Serial Number dan Crack Reloaded Version :

Download Cara Instal.Serial Number dan Crack Reloaded Version (17MB)


Thanks & Credit to IDWS top Uploader kycha @IDWS

Untuk Update patch Cek DISINI
Full Version

44 komentar:

Bneran ne bos yang full version..??,,

mantep nih gan..
udah full version blom ya? ada patchnya ga?

ini udah full version gan,sizenya rada kecil soalnya high compress tapi fitur full dan udah ada cracknya,jadi baca cara instalnyaa aja

kalo di kompres kamsudnya gimana gan ? bedanya apa apa yang ga di kompres ? apa ga berpengaruh itu size nya ?

di jadiin file rar gan,tapi kalau udah diekstrak ukurannya sama kaya file aslinya ga ada yang kurang

it work's 100 %... trima kasih sofshare

gan yang mediafire itu gimana,, abis dunlut trs di apain..

diekstrak aja file rld-pes2013.rar
nanti file selanjutnya akan terekstrak

Benernih bang... numpang sedot yah..
makasih...

min ini bwt windows 7 64bit work g..?

gan,link download buat serial number and crack nya kok eror ya,,tolong di check :D

masih bnyk bug nya pasti

@okadieka : saya tes lagi masih bisa,coba lagi deh

bang..linkx rusak
rld-pes2013.r03 http://www.mediafire.com/?rihndvtljjup0j8

yang di idws udh selesai di upload to gak Gan?

udh di donlot smua,,via mediaapi..
Tp stlh masuk ke rar (rar00) ko ga ada file "exe"-nya,,mlhn jd kyk burning cd ko ya perintahnya setelah di extract,,
mohon petunjuknya yg aga jelas ya Gan SofShare..
Thanx sebelumnya..

@oncom513 setelah diekstrak semua akan muncul file ISO,nah itu di mount pake ultraiso atau daemon tools,kalau belum ngerti silakan cari di google setelah itu baru instal

makasih gan..!
100% work nih..!

"http://www.media*fire.com/?rihndvtljjup0j8"
udah baik bang...makasih

mas admin, ane udah instal nich. tapi ko gak ada fitur league'nya cuma cup doank. trus gmbarnya gk sejernih PES 2011 ama PES 2012. minta solusinya donk..

Mas Admin, ada game Need For Speed To Run? Thanks sebelumnnya.

Absolute!!!! popularitas pes 2013 melebihi pes 2012...sampek2 semua server yg di donlot pada overload.........pes mania hrs ekstra sabar donlot apalagi yg berkoneksi pas2an kyk gue....hehehehehe.....alon-alon akhirya dpt jg ni game.thanks agan...........

gan posting cheat trainer nya dong..

yang di indowebster semalem masih bisa. skrg udah ga bisa di buka lg link nya. minta tolong di re check ya gan. udah unduh 4. tinggal 5 sama 6. nanggung. makasih banyak yah

idws parah parah amat ni. 93persen failed. di buka lagi error. gmna ni boz?

maaf gan link mediafire nya ga bisa lagi dan link yang laen kok lama ya....ada link yang laen ga ya....tapi terimakasih tuk semua softwarenya

Mantapppp.... ane udh slesai donlot n 100% works!! tengkyu mas admin.. :D

mantappp.. ane udh donlot n install n 100% works!!.. tengkyu mas sofshare.. :D
request game stronghold all version dong..

mantep ni...
ane tunggu juga buat FIFA 13 nya

Boleh request games Vollyball donk gan...

ane dapat link likal..
kak admin., aku cuma membantu.

nie linknya:
http://www.tobink.com/2012/10/download-pes-2013-full-reloaded.html

saya baru siap download,
tak ada masalah..
happy gaming ^_^

bisa pesan lewat cd g bos gamenya ? lw bisa config di 085241921749, makasih atas pencerahanx bos

Om admin... kok serial number sama cracknya susah didownload ya??? ada yg lain gak?

gmna nih cara downloadnya?

gan Klo Di laptop Cuma Memori hardisk 2 gb dan Intel pentium bisa ga gan

Napa yah mas waktu paste crack dia gak bisa ngopy, terus dia bilang..."you need permission to perform this action" mohon bantuannya,trims

@ atas
klik kanan, run as administrator.

Update new PES 2013 klik disini gan http://adf.ly/GMl7y

Poskan Komentar

Sebelum berkomentar atau bertanya harap baca terlebih dahulu Tips Mendownload dan berkomentar di sofshare